Make your own free website on Tripod.com
Hovedsiden
Aktiviteter
Bilder fra Trøndertreff
Bilder fra andre Bobletreff
Medlemsprofiler
Les Volkswagens Gang
Annonser
Meld deg inn i TVWK
Vedtekter
Styret
Lenker
Boblevitser
Kontakt oss
Nye sider

Trondheim Motor Show

Mandag 16/5 arrangeres Trondheim Motor Show på parkeringsplassen til KBS-senteret på Leangen (16/5 er 2. pinsedag, fridag med fridag dagen etter!) I fjor var det utrolig mange biler utstilt, de senest ankomne ble avvist i porten!

Trondheim Volkswagenklubb har fått invitasjon om å delta med egen avdeling. Det blir en utmerket anledning til å vise frem bilene våre, prate motor, informere om klubben og kanskje verve nye medlemmer. MEN! Hvis det skal settes av et eget område for oss og bilene våre, må vi ha biler å vise frem! I tillegg må vi møte opp før 10.00 for å være sikret plass. Derfor må vi arrangere en forhåndspåmelding. Den er ikke bindende, men IKKE meld deg på hvis du ikke har tenkt å delta.

Send påmeldingen til , som tekstmelding til 988 555 62 eller som brev til klubben.

Det er meget viktig at de som har lyst til å delta melder seg på, slik at vi kan samle klubbens VWer på ett avgrenset område på parkeringsplassen, få blest om klubben og ikke minst garantert plass. Like viktig er det selvfølgelig at alle som har meldt seg på kommer i god tid før 10.00 slik at vi kan innta anvist plass tidlig. Dersom dere kjenner noen VW-eiere som ikke er medlemmer kan dere invitere dem til å melde seg på også! Jo flere VW er sammen, osv. Til slutt en liten bønn: MELD DEG PÅ!! Det vil bli flaut om vi blir nødt til å gå til arrangøren og si: "Dessverre, Trondheim Volkswagenklubb greier ikke å samle nok VWer til å ha egen stand. Takk for tilbudet, men vi er for sløve." Er du på hytta eller bokseren ligger i 70 000 biter på salongbordet er det greit, men ellers kan du da vel putre bort på KBS noen timer? Husk: utstilt bil gir gratis inngang!

JA, jeg vil være med på Trondheim Motor Show.

Navn:
Mobiltelefonnummer: (frivillig, så kan vi sende deg en SMS om når vi har felleskjøring til showet)