Make your own free website on Tripod.com
Tilbake til hovedsiden
Morten Andersens 412
Øystein Asphjells Karmann Ghia
Ståle Bergs 1300
Jon Christian Brembos Kübelwagen
Rune Stenkløvs prosjekter
Stig & Ares Toyo Beetle Cup-prosjekt
Kjell Terje Trones' Fastback
Water-bay Air-coolers
Lasse Sandmo

Lasse Sandmo

Mitt navn er Lasse Sandmo, jeg er 36 år, og har hatt min 65 modell Folkevogn siden 1995.

Da ble den kjøpt av en herre i Lensbygda på Toten. Jeg fikk klar beskjed om at denne solgte han kun hvis jeg lovte å ikke bygge den om. Selvfølgelig skal den ikke bygges om sa jeg. Og det ble den ikke, ikke før året etter. Da var det callook som stod stemplet i panna mi. Og det ble det. Den ble ribbet for listverk, utvendig og innvendig, dashbord sveiset igjen, på med Rossilykter, lakket om i en blå Opel-farge, senkeforstilling, bredda original-felger bak (7" faktisk). Men motor ble det aldri noe med.

Jeg hadde bilen i mitt eie frem til 1998, da det ble familie og hus som tok all tid. Bilen ble solgt inn i familien, til min far, slik at jeg visste at den hadde det bra. For jeg måtte vite at jeg kunne kjøpe den ut igjen når tiden var rett.

Årene gikk, og slik som jeg savnet den bobla hver vår og sommer...

Helt til våren 2007, da hentet jeg den til Trondheim, fra Toten som var min hjemplass. God følelse å sette den i garasjen igjen. Og det var først nå at interessen for motor kom over meg. Så etter en makeover innvendig i bilen, ble det endelig tid for motor. Mye lesing og spørring i forkant, og god hjelp fra venner skapte en nybygd 1641ccm med dobble Weber 40 og nye topper.

Ser virkelig frem til et flott samhold i denne klubben.

Lasse Sandmo