Make your own free website on Tripod.com
Tilbake til hovedsiden
Morten Andersens 412
Øystein Asphjells Karmann Ghia
Ståle Bergs 1300
Jon Christian Brembos Kübelwagen
Rune Stenkløvs prosjekter
Stig & Ares Toyo Beetle Cup-prosjekt
Kjell Terje Trones' Fastback
Water-bay Air-coolers
Lasse Sandmo

Rune Stenkløvs prosjekter

Jeg er en gutt på 24 år (i 1996, web anm.) som bor i Buvika. Da jeg en mai-dag i '72 ble født, hadde jeg ikke noe tilknytning, eller forhold til "bobla", bortsett fra at min morfar hadde en. Som sekstenåring fikk jeg tak i min første "Hot-Shop"-katalog. Da begynte tankene å svirre i hodet om hvordan jeg ville ha formet en boble. Min mor hadde da en '69 1300, som en dag skulle bli min trofaste venn. Som 19-åring overtok jeg bobla til mor, lite visste jeg da om følgene dette ville bringe. Den første tiden ble bilen brukt til bruksbil, til skole og slikt. Enda var bilen i original stand.

Så en dag begynte interessen for bilstereo å vokse og merket ble "MAC AUDIO", for etter en hørerunde i byen var jeg ikke i tvil, dette ble senere et virus jeg ikke ble kvitt. Etter nok et år bestemte jeg meg for lakkering. Den første tiden syntes jeg at bilen var "DØNN" tøff, men helt fornøyd ble jeg liksom aldri. Men stereo'n fortsatte å vokse, var forresten med i NM en gang, før disse "NASCA"-reglene ble for teite.

Etter hvert begynte det å klø i fingrene etter noe nytt å klipe i. Så averterte Kjell Terje Trones noen ovaler, kjøpte en Marie '57 av han, begynte med friskt pågangsmot, men etter et års tid ble det for mye "kjeks" å hakke i. så kom jeg over en '63-mod. Stygg som fy, men meget bra stand og kaross'en var fin.

Så ble '57'n vraka og '69'n er i skrivende stund (1996, web anm.) under oppbygging, så nå er '63'n høyprioritet og pågangsmotet er ikke noe å si på (1996, web anm.), så en dag er jeg tilbake i en boble igjen!!

KEEP ON CRUISIN'
og stå på gutter og jenter!
Rune Stenkløv